Gyereknapi műsorok

gyereknapi műsor rendelés

Gyereknapi Műsorok és Szolgáltatások

Gyereknap_műsorok

2020-as gyermeknapra az előkészületek már megkezdődtek, sőt…

A Repertoár Gyermekműsor Iroda is felkészült május utolsó hétvégéjére. A bűvészek új trükkökkel készültek, a lufibohócok új lufifigurák készítését gyakorolták be, a színpadi bohócok műsora is tematizálódott az alkalomhoz. Az arcfestők feltöltötték a sminkeket. A csillámtetoválók új sablonokat gyűjtöttek. Sőt már az ugrálóvárat is elvittük az idei vizsgájára, ahol hitelesítették, hogy idén is várhatja a gyerekeket. Az óriásbuborékoknak való speciális folyadékból is rengeteget rendeltünk, így a bubikavalkád és a bubi show is vár a gyerekekre.

Erre a hétvégére így érdemes egyszerre több szolgáltatást is megrendelni (a készlet erejéig), mert így nem csak a minőség lesz garantálva, hanem a kiszállási díjon is sokat lehet spórolni. Sőt, bizonyos esetekben még extra kedvezményeket is tudunk biztosítani.

Gyermeknapi Műsorok

INTERAKTÍV SZÍNPADI BOHÓCMŰSOR

20 vagy 30 perces Interaktív Bohóc műsor rendelés. Remek ár/érték aránya miatt a 2017-ben és 2018-ban a legkeresettebb gyermeknapi előadás volt.

Időtartam: 30 perc

Fellépő: Bohóc

Ez a színpadi bohócműsor kifejezetten gyermeknapra lett tematizálva. Évek óta a legkeresettebb gyermeknapi előadás. 30 percben nem csak a gyerekek, de a szülők is remekül szórakoznak. A műsor interaktív. 3 éves kortól ajánljuk.

Ár:
30 perc: Bruttó 59.900.-Ft

UGRÁLÓVÁR - LÉGVÁR RENDELÉS

Ezen a hétvégén ugrálóvár minimum 8 órára kölcsönözhető

Időtartam: min. 8 óra

Légvárbiztos: 1 fő

Nincs gyermeknap légvár nélkül. A gyerekek kedvence, egy olyan hely, ahol igazán tombolhatnak. Minden gyermeknap hangulatát már messziről mutatják.

Ár: Bruttó 80.000.-Ft / 8 óra

ÓRIÁS BUBORÉK

Kiváló kiegészítése a gyereknapnak. Igazán látványos szolgáltatás. Már a totyogó babák is imádják és csodálják. A több méter hosszú buborékokról pedig mindig csodás fényképek és videók készülnek.
Bubikánaán: kiegészítő látványosság. Május 25-26-án 4 vagy 8 órára rendelhető
Bubi show: színpadi zenés műsorpótló.

Bubikánaán4 órabubi animátor50.000 Ft
Bubikánaán8 órabubi animátor75.000. Ft
Bubi Show20 percbubimester49.000. Ft

 

LUFIBOHÓC

A lufihajtogató bohóc előtt mindig kígyózik a sor. Egy-egy alkotás 1-2 perc alatt elkészül, miközben viccesek és látványosak. Az árak tartalmazzák az összes felmerülő költséget, kivéve a kiszállási díj. Budapest területén belül a kiszállás díjmentes. Gyereknapi hétvégén minimum 8 órára rendelhető szolgáltatás.

Lufikánaán 8 óra: 89.900. Ft

ARCFESTÉS & CSILLÁMTETOVÁLÁS

Gyermeknapon mindenki átváltozik. A gyerekek tigrissé, pillangóvá, pókemberré…
A szülők pedig gyerekké vállnak és ők is kérnek csillámtetkót. Profi arcfestőink percek alatt készítik el a remekműveket, hiszen némelyiknek évtizedes tapasztalata van már. És hiába a gyorsaság, az érdeklődés gyermeknapon mindig nagyobb.

Arcfestés 8 óra: 72.000. Ft
Arcfestés 4 óra: 48.000. Ft

Csillámtetoválás 8 óra: 72.000 Ft
Csillámtetoválás 4 óra: 48.000 Ft

ZSONGLŐR JÁTSZÓHÁZ

A cirkusz világa évszázadok óta elkápráztatja kicsit és nagyot. Vajon hogy csinálják? Ez ennyire könnyű, vagy talán nem is olyan egyszerű?  A zsonglőr játszóház egy interaktív foglalkozás, ahol kicsik és nagyok kipróbálhatják és tanulhatják a cirkuszi eszközök használatát. A helyes technika elsajátítását pedig profi zsonglőrök segítik.

Zsonglőr játszóház 3 óra / 2 zsonglőr : 98.900. Ft

GYERMEKNAPI BŰVÉSZ MŰSOR

Egy műsor tele nevetéssel és varázslattal. A műsorszám kizárólag kiskorú felügyelete mellett ajánlott. Interaktív és még a felnőtteknek is meghökkentő. A gyermeknap csakis kiváló bűvészműsorral lesz varázslatos.

 

30 perc 98.900.-Ft

Gyermeknapi műsor rendelés:

Amennyiben a fenti ajánlatok felkeltették érdeklődését, úgy hívjon vagy írjon üzenetet.

Üzenetben a következő adatokat praktikus megadni a gyereknapi rendezvényről:

– Időpont

– Helyszín

– Választott szolgáltatások

– Szolgáltatások időintervalluma

Amennyiben a fenti ajánlattól eltérő formában szeretne gyermeknapi műsort  rendelni, úgy azokat a részleteket kérjük megadni, hogy pontos árajánlatot tudjunk adni.