Animátor foglalkozás

animátor rendelés

Animátor & Játékmester Rendelés

A Repertoár Gyermekműsor Iroda kínálatában egy olyan szolgáltatás, amikor nem a gyermekek vannak központi szerepben az adott rendezvényen, de az elhelyezésük és felvigyázásuk mindenképpen szükséges. Szakképzett és gyakorlott munkatársaink mindig az adott helyzethez igazodnak.
A gyereksereg méretének függvényében küldjük a legjobb animátorokat és játékmestereket a csatába. Hihetetlen mennyiségű lufival felfegyverkezve készülünk a többórás csatára, mialatt a szülők tanulnak, házasodnak, konferencián vannak, pihennek vagy bármi mást csinálnak.

*Szükség esetén arcfestő, csillámtetováló, vagy bűvész is csatlakozik a csapathoz.

 

/Vigyázat: volt, hogy a szülőt annyira lekötötte a foglalkozásunk, hogy lekéste miattunk a konferenciát. Egy másik esetben pedig az egyik tanú majdnem  a szertartást./

 

Szállodai animátor:

Kortól függetlenül szórakoztatunk a családbarát szálláshelyeken, hogy a szülők gondtalanul pihenhessenek. Ezernyi játék, tánc, móka és kacagás. Kültéri és beltéri játékok és programok.

A Nagy napon:

Esküvőkön vállalunk felvigyázást egy külön helyiségben, ahol olyat bulizunk, amit a násznép is megirigyel vagy inkább hozzánk csatlakozik. Szükség esetén öltönyös vagy kosztümös animátorokat is tudunk biztosítani, hogy “ne lógjunk ki a sorból”.

Rendezvény:

Rendezvényeken és konferenciákon is ránk lehet bízni a felügyeletet, hogy apu és anyu nyugodtan tanulhasson. Így nincs kifogás, hogy mért nem tudnak eljönni…

Animátor Rendelés Árak:

1 Animátor rendelés:

1-10 fő esetén

3 óra: 36.000. Ft. (12000/ó)

4 óra: 40.000. Ft (10000/ó)

 

2 Animátor rendelés:

11-20 fő esetén

3 óra: 60.000 Ft. (10.000 Ft/ó/fő)

4 óra: 70.000 Ft (8.750 Ft/ó/fő)

 

3 Animátor rendelés:

20-30 fő esetén

3 óra: 70.000 Ft (7.780 Ft/ó/fő)

4 óra: 80.000 Ft  (6.670 Ft/ó/fő)

Ettől eltérő lehetőségek is vannak. Egyedi ajánlatokért érdeklődj a megadott telefonszámon. Budapesten belül a kiszállás ingyenes. Az árak az anyag és járulékos költségeket (kivéve vidéki kiszállás) tartalmazzák.

*arcfestő, bűvész és egyéb kiegészítő műsorokról, szolgáltatásokról vagy személyzetről érdeklődj telefonon.

Animátor rendelés:

Amennyiben valamelyik fenti ajánlat felkeltette érdeklődését, úgy hívjon vagy írjon üzenetet.

Üzenetben a következő adatokat praktikus megadni a rendezvényről:

– Időpont

– Helyszín

– Választott szolgáltatás

– Szolgáltatás időintervalluma

Amennyiben a fenti ajánlattól eltérő formában szeretne animátort rendelni, úgy azokat a részleteket kérjük megadni, hogy pontos árajánlatot tudjunk adni.