Tűzzsonglőr Produkció

tűzzsonglőr show

Tűzzsonglőr Műsor Rendelés

Interaktív tűzzsonglőr produkció. Egy igazán látványos műsor a legjobb rendezvényekre. Profi tűzzsonglőrök, látványos eszközök, hangulat & show.

Elsősorban nagyszabású céges és családi rendezvényekre ajánljuk, de a műsorok között találhatóak alacsonyabb költségvetésű, pénztárcabarát produkciók is.

 

Az árak bruttó árak és tartalmazzák az anyagköltséget is. Budapestre a kiszállás díjmentes. 

Tűzzsonglőr Műsorok

INTERAKTÍV TŰZZSONGLŐR MŰSOR RENDELÉS GYEREKEKNEK

20 perces Interaktív tűzzsonglőr előadás. Remek ár/érték aránya miatt a legkeresettebb előadás.

Időtartam: 20 perc

Tűzzsonglőrök száma: 2 fő

Tűzzsonglőrjeink repertoárjában olyan interaktív előadás található, amit  élvezni fog kicsi és nagy egyaránt.
Az előadás elején egy rövid tűzzsonglőr show-val kápráztatjuk el a közönséget, ezt követően bevonjuk őket a műsorba, hogy ne csak külső szemlélők legyenek…

Ár: Bruttó 169.000.-Ft

TŰZSZÍNHÁZ

30 perces tűzzsonglőr / tűzszínház előadás. 

Időtartam: 30 perc

Tűzzsonglőrök száma: 4 fő

Az ország első tűzszínház előadása, ahol a Tűz a főszereplő. Az Artúr fesztiválra készített színházi darab. Egy 30 perces zenés előadás, ahol a  leglátványosabb tűzzsonglőr eszközökkel szórakoztat 4 profi tűzzsonglőr. A műsor koreográfiája kortól és nemtől függetlenül elvarázsolja a nézőt.

Ár: Bruttó 359.000.-Ft

TŰZZSONGLŐR BEMUTATÓ

Kis költségvetésből egy lenyűgöző bemutatóra van szükség? A showműsor folyamán a tűzzsonglőrködés alapjaiba nyerhet betekintést a közönség. A nézők tűzközelbe kerülnek, a látvány pedig egy pillanat alatt rabul ejti őket! Speciális effektektől mentes, zenére koreografált előadás.

Időtartam:6 perc10 perc15 perc
Tűzzsonglőrök száma:1 fő2 fő3 fő
Ár:89.000.-169.000.-219.000.-

 

VENDÉGVÁRÁS

Tűzzsonglőr rendelés vendégváráshoz & vendégfogadáshoz

 

Mikor az érkező vendégek már a bejárat előtt tudják, hogy ez valami más. Az újságírók sosem felejtik el megemlíteni a rendezvény színvonalát, hiszen minőségi fogadtatásban van részük, ami különleges és látványos. Ezt a szolgáltatást országos vagy nemzetközi események/rendezvényekre ajánljuk, ahol fontos a jó sajtó-visszhang.
A rendezvény jellegétől függően akár közös fotózkodással.
Megjegyzés: Igény szerint zenei aláfestéssel valósul meg

Időtartam:1 óra2 óra
Tűzzsonglőrök száma:3 fő4 fő
Ár:259.000.- Ft359.000.- Ft

 

TŰZZSONGLŐR SHOW

Minden évben vannak olyan frekventált időszakok amikor presztízs
kérdés, hogy van-e Tűzzsonglőr a rendezvényen. Többek között a Szentivánéji Vígasságokról az Államalapítás Ünnepéről az Adventi vásárokról, Szilveszterről van szó. Ezekre az eseményekre már kész és jól begyakorolt előadásaink vannak, viszont érdemes több hónappal előre foglalni.

Időtartam:6 perc10 perc15 perc
Tűzzsonglőrök száma:1 fő2 fő3 fő
Ár:139.000.-159.000.-239.000.-

 

ESKÜVŐ

Tűzzsonglőr rendelés esküvőre

 

Minden leendő ifjú pár álma, hogy az a bizonyos Nagy Nap, egy egész életen át tartó élménnyé váljon. Különlegességre van szükség? Akkor ezt ajánljuk! Szép, exkluzív pont amilyennek lennie kell. Kifejezetten lakodalmakra készítettük, melyet örömmel és nagy sikerrel mutattunk be számtalan alkalommal. Rendelhető akár ezüst- vagy arany-lakodalomra is!

10-15 perc / 2 fő / 189.000.-Ft

 

TŰZZSONGLŐR MŰSOR RENDELÉS CÉGEKNEK

Céges évforduló, rendezvény vagy születésnap? Most egy olyan előadást rendelhet, ami méltón tükrözi a vállalat színvonalát és amiről a kollégák még hoszszú heteken át beszélnek. Olyan cégeknek ajánljuk akik nem csak “egy” hanem “a” Bulit szeretnék megcsinálni!

Figyelem, csomagban való rendelés esetén további kedvezmények!

 

15 perc / 3 fő / 189.000.-Ft

TŰZ A SZÍNPADON

Tűzzsonglőr rendelés koncertekre, bemutatókra

 

Mikor a színpad előtt a nézők izgatottan várják, a pillanatot. Az első percek az egész show hangulatát meghatározzák. A látványvilágot több mint 10 éve fejlesztjük, így mára már a legnagyobb európai fesztiválokon Tv-s műsorokban is megállják a helyüket. Egy igazán látványos felvezetést biztosítunk, ahol tűzbe hozzuk a közönséget. Utánunk már egy felfokozott hangulatú közönség várja az előadókat. A koncert, a show, bemutató elnyűhetetlen látványeleme. Tapasztalt fellépőként, már
teljes szinkronban mozgunk a művészekkel. Előre készített koreográfiával vagy csak show-elemként egészítjük ki a produkciót. Legyen az egy koncert, divatbemutató, szépségverseny vagy megnyitó.
Az árak az időpont, helyszín, zsonglőrök és fellépések száma valamint fellépő-idő szerint változnak.

Tűzzsonglőr műsor rendelés:

Amennyiben valamelyik fenti ajánlat felkeltette érdeklődését, úgy hívjon vagy írjon üzenetet.

Üzenetben a következő adatokat praktikus megadni a rendezvényről:

– Időpont

– Helyszín

– Választott szolgáltatás

– Szolgáltatás időintervalluma

Amennyiben a fenti ajánlattól eltérő formában szeretne tűzzsonglőr műsort  rendelni, úgy azokat a részleteket kérjük megadni, hogy pontos árajánlatot tudjunk adni.

Az árak forintban értendők és az ÁFA-t illetve a kiszállási díjat nem tartalmazzák. A weboldalon feltüntetett árak és más tájékoztatások nem minősülnek ajánlattételnek.