Ledzsonglőr-show

Ledzsonglőr Műsor Rendelés

Ledzsonglőr show

A Led alapú zsonglőr eszközök ötvözik a zsonglőrködés és Tűzzsonglőrködés pozitív tulajdonságait a negatívumok elhagyásával. Egy olyan XXI. századi technológiáról van szó, ami rabul ejti a nézőket és a megrendelőket egyaránt. Végre olyan zsonglőr eszközök amik káprázatosak, de nem füstölnek, illetve akár logók minták kirajzolására is képesek.

Elsősorban nagyszabású céges rendezvényekre ajánljuk.

 

Az árak bruttó árak. Budapestre a kiszállás díjmentes. 

Ledzsonglőr Műsorok

PLAY"2"LIGHT

8-10 perces ledzsonglőr / fényzsonglőr előadás. 

Időtartam: 8-10 perc

Tűzzsonglőrök száma: 2 fő

Led Zsonglőr show egy olyan műsor a repertoárunkban, ami a kissebb költségvetésű céges rendezvényre vagy falunapokra van tervezve. Led Zsonglőreink 8-10 percben egy igen látványos és pörgős, helyenként pedig lágyabb műsorral szórakoztatják a közönséget. A hölgyek nem csak a szépségükkel szándékoznak kitűnni a többi előadó közül, hanem magyarországon kevés számban fellelhető különleges eszközparkjukkal és játéktudásukkal is.​

Ár: Bruttó 129.000.-Ft

"3"GAME LIGHT

2017 legsikeresebb ledes zsonglőr műsora. Továbbfejlesztett 3 fős koreográfiákkal és látványos effektekkel. Ez a “3”Game light!  XXI. századi zsonglőr technológia és látvány, ami a színpadra lett tervezve. Egyedi rendezvények felvezetője, egy igazi hangulatfokozó show. Előre elkészített koreográfiák a legtöbb rendezvényre. Konferencia, gálaest, koncert, megnyitó vagy bemutató… 3 profi zsonglőr egyetlen modern produkcióban.

3 Fő / 15 perc / 159.000.-Ft.

SHOW OF LOGO

Főműsorszám előtt és után, 2 x 4 perces led zsonglőr show! Ahol a ledes eszközök által kirajzolódik a rendezvény arculati színei közt a cég logója! Egy igazán káprázatos show-elem.
Ajánljuk termék piaci bemutatására, konferenciára, céges rendezvényre, szeminárium nyitó vagy záró eseményére.​

2 Fő / 2 x 4 perc /159.000.-Ft

Hour of LOGO

A Hour Of Logo szolgáltatásban 4 fő Led Zsonglőr egy adott órában úgy biztosítja a folyamatos szünet nélküli vendégvárást, hogy egyszerre mindig 2 fő Led Zsonglőr van a vendégek közelében míg a másik 2 fő felkészül a váltásra. Látványos zsonglőrködés közben az eszközökön kirajzolódik a cég logója. Megnyitók, konferenciák, céges rendezvények különleges bevezetője.​

2-2 Fő (összesen 4 fő) egyszerre csak ketten játszanak. /60 perc / 249.000.-Ft

Ledzsonglőr műsor rendelés:

Amennyiben valamelyik fenti ajánlat felkeltette érdeklődését, úgy hívjon vagy írjon üzenetet.

Üzenetben a következő adatokat praktikus megadni a rendezvényről:

– Időpont

– Helyszín

– Választott szolgáltatás

– Szolgáltatás időintervalluma

Amennyiben a fenti ajánlattól eltérő formában szeretne ledzsonglőr műsort  rendelni, úgy azokat a részleteket kérjük megadni, hogy pontos árajánlatot tudjunk adni.